22. mai – Milonga konsert med El Cachivache Orkesta de Tango

Noen kaller dem «moderne buffoons» og andre sier at de driver med tradisjonell og dansbar tango og begge deler er sanne. Deres forvrengte tango blandet med et post-punk-utseende tiltrekker og avviser publikum på samme tid. Med en god dose humor har de laget noen improviserte introduksjoner for klassiske tangoer, som de åpner sitt spreke show med.

DATO: 22. mai, 2022

TID: kl. 19.00

STED:  SALT, Langkaia 1, 0150 Oslo (se kart nedenfor)

PRIS: 325,- 

For tiden basert i Buenos Aires, er El Cachivache Orkesta en av de mest populære tangogruppene internasjonalt og anerkjent i de musikalske kretsene. Piano, bandoneon, elektrisk gitar og kontrabass utgjør kvartetten.

Noen kaller dem «moderne buffoons» og andre sier at de driver med tradisjonell og dansbar tango, og begge deler er sanne. Deres forvrengte tango blandet med et post-punk-utseende tiltrekker og avviser publikum på samme tid. Med en god dose humor har de laget noen improviserte introduksjoner for klassiske tangoer, som de åpner sitt spreke show med.

I 2008 fant to argentinske musikere bosatt i Spania sine Buenos Aires-røtter og dannet El Cachivache Orkesta. De vakte raskt oppmerksomheten i europeiske kretser for sin særegne stil.

Gruppen har variert gjennom årene som trio, kvartett og kvintett. Da de kom tilbake til Buenos Aires i 2013, begynte de å utvikle sine egne komposisjoner, som i dag er en grunnleggende del av repertoaret deres. Også i dag fortsetter de å spille klassiske tangoer, alltid med originale arrangementer.

El Cachivache Orkesta har besøkt mer enn 50 land på tre kontinenter og fremført mer enn 1000 show.

Bandmedlemmer:

Vito Venturino: Rock- og jazzgitarist og bassist og ble tiltrukket av Tango i det nye årtusenet. Han grunnla bandet i 2008.

Achi Deuz: Født i Lujan i 1986 og ble nylig med i bandet. Han er også musikkarrangør og produsent.

Adriano DeVita: Født i Buenos Aires i 1986. Etter å ha gått gjennom OT La Vidu og Sismico tango, ble han med i bandet i begynnelsen av 2017.

Pasha Mendes: Født i Neuquen i 1983. Han studerte ved SADEM og ble med i bandet i 2014.