El Cachivache Orkesta på Norgesturné

El Cachivache Orkesta fra Buenos Aires har vunnet sin popularitet over hele verden med sitt musikalske uttrykk som svinger innom både punk og rock, og samtidig bevarer tangoens originalitet. Dette gir et ekte, rått og nyskapende musikkutrykk av høy kvalitet. For ikke å snakke om hvordan bandet har erobret tangodanserens verden. Ordet «Tango – Punk» er ofte brukt for å beskrive deres musikalske uttrykk.

DATOER 2023:

  • Fredag 2. juni, Tønsberg
  • Lørdag 3. juni, Fredrikstad
  • Søndag 4. juni, Oslo
  • Onsdag 7. juni, Tromsø

Tango – Punk med El Cachivache Orkesta

Dette er en konsertopplevelse i særklasse og en kulturell musikalsk opplevelse med sin slående originalitet fra punk, rock og tango.

El Cachivache Orkesta består av fire personer på bandoneon, gitar, kontrabass og piano. Dette gir et ekte, rått og nyskapende musikkutrykk av høy kvalitet som treffer mange musikkglade og vekker nysgjerrighet hos både konsertgjengere og musikere. For ikke å snakke om hvordan bandet har erobret tangodanserens verden.

Siden 2009 har de blitt invitert til å spille over hele verden med til sammen over tusen konserter. Per dags dato har de turnert tjuetre ganger gjennom Europa og til sammen femtito land i verden inkludert Asia, Østblokk landene, USA og Latin-Amerika. De ble også nominert til Womex 2019.

De har frem til nå produsert 12 album, med fascinerende gode og nyskapende produksjoner. El Cachivache finnes på Spotify med langt over hundre tusen avspillinger med 12.800 månedlige lyttere. De har 30 tusen følgere på Facebook og med 10.600 følgere på Instagram. I tillegg er deres YouTube kanal slående med høykvalitets musikkvideoer med profesjonelle samtidsdansere og tango eksperter.

El Cachivache Orkesta har besøkt mer enn 50 land på tre kontinenter og fremført mer enn 1000 show.

Bandmedlemmer:

Vito Venturino: Rock- og jazzgitarist og bassist og ble tiltrukket av Tango i det nye årtusenet. Han grunnla bandet i 2008.

Achi Deuz: Født i Lujan i 1986 og ble nylig med i bandet. Han er også musikkarrangør og produsent.

Adriano DeVita: Født i Buenos Aires i 1986. Etter å ha gått gjennom OT La Vidu og Sismico tango, ble han med i bandet i begynnelsen av 2017.

Pasha Mendes: Født i Neuquen i 1983. Han studerte ved SADEM og ble med i bandet i 2014.