El Cachivache Quinteto

Fra: 19:00

Til: 21:00

Plassering: Sentralen, Oslo, Norway

NY DATO KOMMER SÅ FORT SOM MULIG!

El Cachivache Quinteto er for tiden en av de mest populære tangogruppene og er anerkjent på scener med både tango og verdensmusikk. Noen ganger kalt ‘Tango Punk’, er gruppen preget av sin unektelig kreative, originale og veldig ‘dansbare’ stil.

Noen kaller dem «moderne buffonger», andre beskriver musikken som «felles flat groove», og begge er sanne. El Cachivache serverer musikken sin på en kraftig måte med en god dose humor, og blander sammen overdreven tradisjonell tangomusikk med et post-punk-utseende, som samtidig skremmer og tiltrekker turistene.

Vittige sanginnledninger dukket opp med musikken og levet opp allerede energiske forestillinger. Bandet er veldig populært i hjembyen Buenos Aires, og spiller rundt 90 konserter i året.

Bandet ble valgt til å opptre på WOMEX19 offisielle utstillingsvindu i Tammerfors, Finland i oktober 2019.

De presenterer nå sin 7 CD «Lujo y Fantasía» og kommer til Oslo, Norge på sin Europa-turné i sommer. De produserer også en dokumentarfilm på tur mens de er på reise.

Vito Venturino // gitar
Gitar og bassist for rock og jazz. Tiltrukket av tango under det nye årtusenet, grunnla bandet i 2008.

Adriano De Vita // bandoneon
Født i 1986. Bandoneon-spiller i OT La Vidu og Sismico også, Adriano ble med i bandet tidlig i 2017.

Achi Deuz // piano
Oppveksten i en tanguerosfamilie, i løpet av 90-tallet begynner å spille sine første tangos etter å ha gått gjennom Blues og National Rock, som påvirket hans nåværende repertoar.

Pacha Mendes // bass
Pacha ble født i Neuquen, Patagonia i 1983. Fortsatte studiene ved SADEM. Begynte å spille med bandet i 2014.

Nicolas Franco // fiolin
Nico ble født i Rosario i 1976. Han begynte å spille fiolin veldig ung. På 90-tallet var en av grunnleggerne av OT Fernandez Fierro.
Fra 2016 er fiolinspilleren i El Cachivache.

Tidspunkt for konsertstart kan bli endret.