UTSATT —- Tromboranga Salsa Orchestra og Jimmy Bosch

9. januar, 2021

Fra: 19:00

Til: 21:00

Plassering: Sentralen, Oslo, Norway

UTSATT- NY DATO KOMMER SNART

Tromboranga Salsa Orchestra

Tromboranga Salsa Orchestra ble nummer én i latinske radioer og dansegulv over hele verden siden deres første album i 2012. Som en del av den nye generasjonen av selvstendige latinoorkestre er Tromboranga den rene essensen av “Salsa Dura”.

Med påvirkning fra salsamusikken fra 60- og 70-tallet, presenterer de et rått, sterkt og rytmisk lydbilde for øret og dansefoten. Med sine fire tromboner, tre perkusjonister, piano, bass og to på vokal, er det ikke så rart at de allerede fikk verdensomspennende tilhengere som kaller seg “Salseros Tromborangueros”.

Musikere: Joaquín Arteaga, Diego Coppinger, Freddy Ramos, Rafael “Madagascar” Arciniegas, Lorenzo “El diablo” Barriendos, Vladimir Peña, Albert Costa, Miguel Moises, Oriol Martinez, Climent Campa.

JIMMY BOSCH:

Jimmy Bosch Latin Jazz-trombonisten Jimmy Bosch med 11 Grammy’s for sine CD-produksjoner, og med mer enn 100 salsa- og Latin-Jazz-innspillinger er han en erfaren bandleder og eksepsjonell utøver i over 70 land. Jimmy Bosch er ettertraktet av et stort publikum for sin imponerende opptreden på scenen, og hans sound er velkjent innen Latin Jazz og Salsa tilhengere over hele verden. Jimmy Bosch regnes som en av grunleggerne av salsamusikken vi har i dag sammen med Eddie Palmieri, Ray Baretto, Ruben Blades, Fania All Stars, Frankie Vasquez, mm