Live stream concert

CHUCHO VALDÉS & PEDRITO MARTINEZ

En utmerket konsert og dokumentar av Chucho Valdés, Pedrito Martinez og Wynton Marsalis!

Jazz Night in America: Lincoln Center åpner sessongen (2014) med verdenspremieren for et verk av administrerende og kunstnerisk leder Wynton Marsalis. Mesterverket Ochas, for storband og Afro har med seg to spesielle gjester: pianisten Chucho Valdés og perkusjoniaten, vokalist og Santería-prest Pedrito Martinez.

Med Jazz At Lincoln Center Orchestra blander de jazz med den tradisjonelle folkloristiske og religiøse musikken til Cuba. Jazz Night In America utforsker hvordan den nye suiten med musikk ble til.

SETLIST 3:02 – ‘Moyuba’ 17:03 – ‘Ogún’ 24:25 – ‘Obatalá’ 49:32 – ‘Changó’

Takk for at du spredte musikken og ikke viruset!

Live stream concert

El Cachivache

El Cachivache går live 22:30 norsk tid.

Kvintetten vil presentere sine mest populære sanger, sammen med noen nye sanger som de har forberedt på sitt nye album!

Din donasjon vil hjelpe bandet til å fortsette å spille musikk i tider med isolering av coronavirus. Og hvis alt går bra, vil bandet opptre i Oslo 21. juni 2020. Early bird tickets er nå i salg. 

Takk for spredning av musikken og ikke viruset. 

Med vennlig hilsen El Cachivache og Kafésynk

Alejandro Sanz

Alejandro Sanz går live 15. mars 21:30 norsk tid.

Alejandro Sanz er en av de mest internasjonalt anerkjente Latino-artistene. Komponist og forfatter av alle sangene hans, og har solgt mer enn 23 millioner plater. Han er den spanske artisten med det høyeste antallet Grammy Awards (17 latinere og 3 amerikanere). Den har 15 publiserte album, inkludert 9 studioalbum. Alle har oppnådd kategorien Platinum Disc i Spania, Latin-Amerika og USA.

 

Kos dere! 

XENIA FRANCA

Brazilian Afro Soul

Xenia França kommer fra Bahia, fødestedet til Brasils mest ikoniske musikere – Gal Costa, Caetano Veloso og Gilberto Gil for bare å nevne tre. França fortsetter i den særegen avstamningen, og bygger en karriere som er fengslet publikum i inn- og utland. Lyden hennes hedrer røttene til afrikansk diaspora i Brasil, og blander tradisjonell slagverk med electronica, jazz og R&B. Nominert til Latin Grammy i 2018 både for debutalbumet Xenia, og også for singelen “Pra Que Me Chamas?”

Roberto fonseca

Roberto Fonseca ble født i 1975 i Havana, Cuba, og har etablert seg i løpet av det siste halvannet tiåret som en av de mest begavede – og mest populære pianistene i sin generasjon. Etter å ha navngitt med Ibrahim Ferrer i den legendariske Buena Vista Social Club ™, og etter sin nylige GRAMMY ©-nominasjon for Beste Latin-jazzalbum, har Roberto Fonseca kommet til å inkarnere møtet mellom jazz med musikken til Cuba, både i dag og i går, og også dens afrikanske røtter.

Roberto Fonseca, en fantastisk fenomenal utøver, er også en kunstner som er populær blant publikum over hele verden. Det nye albumet ABUC vil være tilgjengelig fra 11. november, med pianist-perkusjonist Fonseca akkompagnert av Trombone Shorty, Eliades Ochoa, Zé Luis Nascimento, Rafael Lay (Orquesta Aragón) og Manuel ‘Guajiro’ Mirabal, blant mange andre. Etter Snarky Puppy og Ibrahim Maalouf, impuls! når ut til et nytt publikum med Roberto Fonseca og påstanden om at Jazz, i dag som i går, er kult!

Hold den innendørs, frisk og lytt til latin jazz!

Beste hilsener Roberto Fonseca og Kafésynk