Kronerulling for småkonserter i Koronatider

TUSEN TAKK FOR ALL STØTTE, SAMMEN ER VI STERKERE

Hei, 

Jeg nekter å gi slipp på Kafésynk, scenen for latinamerikansk musikk. Et lite, men voksende produksjonsselskap for konserter i Oslo.

I år har selskapet fått seg en skikkelig knekk. Siden oppstart i 2017 har det ikke vært anledning til å ta ut lønn til administrativt oppgaver. Og nå må mange timers arbeide med alle bookinger gjøres på nytt pga Korona epidemien. Som gründer selskap sitter jeg med liten egenkapital.

Jeg samler nå inn penger for å dra igang konserter med først og fremst lokale artister som spiller musikk fra Latin Amerika. Alle konserter vil følge Helsedirektoratets retningslinjer.

Pengene vil gå til leie av lokale, teknisk utstyr, Tono og honorar til artistene.

Kafésynk vil fortsette sin produksjon med konserter med internasjonale artister som lovet, så snart det lar seg gjøre.

Mer om Kafésynk:

Bli med i vårt fellesskap av mer enn 400 musikere, dansere og studenter av musikk fra Latin Amerika.

Dette fellesskapet er for folk som vil gå på konsert, samles, diskutere eller lage et band med latin musikk. Sist nevnte gjelder når karantenetiden er over.

Kafésynk engasjerer eksklusive artister som har mestret det musikalske språket i eliten sin, og de deler hjertelig kunnskap og tanker med oss i samfunnet vårt.

Vi skaper en bedre verden ved å bringe sammen mennesker som bruker musikk og dans ved å lære folk å bli den beste versjonen av seg selv, samtidig som vi viser den rike musikalitetsfloraen til latinamerikansk musikk.

Tusen, tusen takk for alle bidrag, små og store!

Klikk på linken nedenfor for et valgfritt bidrag.

 

Beste hilsener

Karoline Leon Nordby,

produsent av Kafésynk

TUSEN TAKK FOR ALL STØTTE, SAMMEN ER VI STERKERE