Verksteder med El Cachivache Orkesta

Tangoverksted for musikere:

Tango bandet El Cachivache vil holde en musikk klinikk for musikkstudenter og utøvende musikere i Oslo fredag 2. juni kl 13:00 – 14:30. Ta kontakt om tidspunktet ikke passer.

Dette verkstedet passer for alle utøvende musikere og musikkstudenter.
Musikerne underviser på elektrisk gitar, bandoneon, piano og kontrabass. Andre instrumenter er også velkomne.

Pris for ca 90 minutter med felles undervisning er 290,-.

Varighet: 2 – 3 timer

Klassens innhold:

Felles introduksjon for alle i tangomusikkens bakgrunn og utvikling igjennom tidene. Dere vi analysere og lære grunnleggende tangoelementer og rytmer på hvert instrument.

Musikere vil lære å spille en eller to arrangementer fra bandet, delt i grupper avhengig av påmeldte.

Dette er en super mulighet for musikere å bli kjent med tango eller å utvide sin eksisterende kunnskap. Mye rom for spørsmål og dialog underveis, i en effektiv og lærerik master class.

El Cachivache Orkesta

El Cachivache fra Buenos Aires har vunnet sin popularitet over hele verden med sitt musikalske uttrykk som svinger innom både punk og rock, og samtidig bevarer tangoens originalitet. Gruppen består av fire personer på bandoneon, gitar, kontrabass og piano. Dette gir et ekte, rått og nyskapende musikkutrykk av høy kvalitet som treffer mange musikkglade og vekker nysgjerrighet hos både konsertgjengere og musikere. For ikke å snakke om hvordan bandet har erobret tangodanserens verden. Ordet «Tango – Punk» er ofte brukt for å beskrive deres musikalske uttrykk.

Siden 2009 har de blitt invitert til å spille over hele verden med til sammen over tusen konserter. Per dags dato har de turnert tjuetre ganger gjennom Europa og til sammen femtito land i verden inkludert Asia, Østblokk landene, USA og Latin – Amerika. De ble også nominert til Womex 2019.

De har frem til nå produsert 12 album, med fascinerende gode og nyskapende produksjoner. El Cachivache finnes på Spotify med langt over hundre tusen avspillinger med 12800 månedlige lyttere. De har 30 tusen følgere på Facebook og med 10 600 følgere på Instagram. I tillegg er deres You Tube kanal slående med høykvalitets musikkvideoer med profesjonelle samtidsdansere og tango eksperter.

DATO: fredag 2. juni 2023 kl 13:00

DATO: Mandag 5. juni kl 17:00 

STED:  Ta kontakt

PÅMELDING – INTERESSE – SPØRSMÅL

Skriv til karoline.nordby80@gmail.com

Eller ring/sms til +47 97195444

PRISER

Pris for master class er 290,-

Pris for privat timer er 500,-

Ta kontakt ofr grupper/band

Verksted for Tangodanseren:

Instruktører: El Cachivache: Vito, Achi, Adriano og Pacha.

Hvordan:
Teoretisk og praktisk undervisning med levende musikk.
 
Innhold:
– Introduksjon med analyse av musikkens forskjellige stiler igjennom tidene og utviklingen av tangodanser.
– Praktiske øvelser for å identifisere de forskjellige rytmene og stilene for å øke forståelsen av tangomusikken som danser og kontakten med dansepartner.
 
El Cachivache vil spille og demonstrere igjennom hele leksjonen på sine instrumenter. Undervisningen blir holdt på engelsk.
 
Hvem passer det for:
Det er en fordel at deltager har kjennskap til tangodansen eller musikken.

Dato

OSLO:

DATO: 4. juni 2023

TID: 16:30 – 18:00

STED: Sentralen, 3. etg. Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo

TROMSØ:

DATO: 7. juni 2023

TID: 17:30 – 19:00

STED: Kulturhuset Tromsø