HVA ER KAFÉSYNK?

Kafésynk presenterer musikk fra Latin-Amerika.

Kafésynk arrangerer konserter og produserer musikkverksteder for barn, ungdom og voksne.

Spiller du musikk fra Latin-Amerika?

Kafésynk tar også imot profesjonelle artister og band fra inn- og utland.

POSITIVE OPPLEVELSER

Karoline Leon Nordby startet denne kulturvirksomheten i 2017, og har skapt en konsertserie med musikk fra Latin-Amerika av profesjonelle utøvere.

Det er blitt gjennomført totalt 17 konserter med kjente norske artister som Per Arne Glorvigen, Marit Sandvik, Ola Rokkones, Hanne Tveter, Sverre Indris Joner, Edgar Albitres, Patricia Morales og Gustavo Tavares.

For 2020 ble det booket inn artister som Jimmy Bosch, Tromboranga Salsa orkestre, El Cachivache og Betsayada Machado. Disse er nå utsatt frem til det er mulig å drive konsertvirksomhet med tilreisende artister.

Karoline Leon Nordby ønsker i tillegg å skape positive musikkopplevelser for barn og ungdom, og har nå tre nye prosjekter planlagt for sommer og høst 2021. Disse er:

  • «Cuenta Cuentos» – eventyrstund og musikkverksted for spansktalende barn i alderen 4–8 år.
  • Musikkverksted og konserter for ungdom i alderen 14–23 år, med forskjellige latinamerikanske artister som bor i Norge.
  • Turnévirksomhet til Oslo, Bergen og Stavanger.
  • Kulturverksted og konserter for ungdom 12–25 år med utenlandske artister.

Disse prosjektene har tett samarbeid med ungdomsklubber og kulturinstitusjoner i Norge som blant annet X–Ray ungdomskulturhus, Nordic Black Theater, Sagene Bydel i Oslo og Bergen Internasjonale Kultursenter. Flere organisasjoner er velkommen til å delta.

Kafésynks prosjekter er støttet av Kulturrådet, Oslo Kommune, Sparebankstiftelsen og Bergensenstiftelsen.

KAFÉSYNKS VERDIER:

Kafésynk engasjerer eksklusive artister som har mestret det musikalske språket i eliten sin, og de deler hjertelig kunnskap og tanker med oss gjennom intervjuer og musikkverksteder.

Kafésynk ønsker å skape en bedre verden ved å bringe sammen mennesker som bruker musikk og dans ved å lære folk å bli den beste versjonen av seg selv, samtidig som vi viser den rike musikalitetsfloraen til latinamerikansk musikk.

Ta kontakt

EIER OG PRODUSENT:​

Karoline Leon Nordby

MAIL:​

kafesynk@kafesynk.no

MOBIL:​

+47 97195444

Eller skriv en mail til oss: