HVEM STÅR BAK KAFÉSYNK?

Karoline Leon Nordby brenner for å skape musikkopplevelser med latinamerikansk musikk, og etablerte kulturvirksomheten Kafésynk i 2017.

Jeg samarbeider med ungdomsorganisasjoner, kulturscener, bydelene i Oslo kommune og andre kulturaktører.

I samarbeid med disse produserer jeg konsepter sammen med profesjonelle artister som settes opp musikkpedagogiske programmer for barn og ungdom, i tillegg til større konsertproduksjoner og kulturarrangementer med fokus på Latin-Amerika.

Felles interesse eller bare nysgjerrig? Slå gjerne på tråden for en samtale eller et hyggelig kaffemøte!

KAROLINE LEON NORDBY

Jeg har utdannelse innen psykologi, organisasjon og ledelse og har arbeidserfaring som stage manager og stage hand på diverse store produksjoner i inn og utland.

Hos Kafésynk produserer jeg egne prosjekter og leier inn både artister og teknikere ved gjennomførelse.

Min rolle er også booking agent og koordinator  for eksterne artistgrupper som ønsker å sette opp sine konserter på Kafésynks plattform.

MIN EGEN HISTORIE​

Jeg er vokst opp med en mor som plutselig ble  «utbrent» og sengeliggende. Mine tidligste ungdomsår brukte jeg energien på å bekymre meg for henne og å stelle huset.

Men et par år senere oppdaget jeg salsadansen og musikken. Her fant jeg mitt eget lille «pusterom». Når jeg danset var det bare meg og musikken, og ingenting annet.

Senere, etter en lang akademisk utdannelse har jeg funnet veien tilbake til dansen, musikken og latinamerikansk kultur.

HVA JEG BRENNER FOR ​

 Jeg ønsker nå å gi andre ungdommer muligheten for å bli fanget inn av de latinamerikanske rytmer, slik jeg ble, og gi dem positive opplevelser med musikk.

Kanskje finner de sitt eget lille pusterom fra hverdagen i et fordypningsseminar eller en konsertopplevelse tilrettelagt for dem.

Vil du være med på prosjektene mine?

Skriv til meg på kafesynk@kafesynk.no

Ta kontakt

EIER OG PRODUSENT:​

Karoline Leon Nordby

MAIL:​

kafesynk@kafesynk.no

MOBIL:​

+47 97195444

Eller skriv en mail til oss: